AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Aknák hatása és robbanása egyezik a gránátokéval, a kiszerelés más és van egy plusz funkciójuk. Aknákat lehet telepíteni olyan felületekre, melyekkel a három kis láb fúrómechanizmusa megbirkózik. Az akna robban, ha mozgást érzékel olyan közel, hogy azt elpusztítsa, vagy jelentősen megsebezze. Tulajdonosát vagy más baráti mozgást, esetleg semleges mozgást figyelmen kívül hagy. Ebben a három sorban felületén végig futó érzékelők segédkeznek neki. Akna úgy is eldobható, hogy azonnal robbanjon, így szükség esetén gránátként alkalmazható.

Az érzékelők másik funkciója, hogy felerősített lézersugarat bocsájtsanak ki, melyek átvágják a rajtuk áthaladó objektumokat. Alienből, de még yautjából is vagdalt húst készít. Lézerháló lekapcsolható, bár ez némi időbe telik. Lézerháló percenként 1 egységet fogyaszt és 40 egységgel tölthető fel.

Név Leírás Ára
Repesz

Nagy robbanás fokkal rendelkezik, nagyobbal mint a dobóbomba. Egy méteres sugárban halálos, repesze viszont tíz métere körben is sérülést okozhatnak.

15
Plazma

Kétméteres sugárban halálos, de sérülést okoz négy méteren belül is. EMP hatástalanítja a gránátot. Ekkor újra fel kell tölteni. Egyes vadászok már vadászat előtt feltöltik, míg mások csak akkor mikor használni készülnek. Feltöltés 20 energiába kerül.

20
Tűz

Napalmhoz hasonló gyúlékony vegyület robban be. U4-es tűzgránáthoz hasonló a hatása.

20
Szónikus

Lényegében villanó gránát, idegeneket is összezavarja kis időre.

15
EMP 3m átmérőjű EMP robbanást okoz. 25

Advertisement