AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Egy ugyan olyan lakható bolygó, mint a Föld. Az egész bolygó fellázadt és elszakadt az ICC-től a közeli Ventix kolóniával együtt. A kalózok és csempészek paradicsoma az ICC-től izolálva. Alexandriát blokád alá vette a CSC és a CMC, de eddig sikertelenül, a csempészeknek ezért itt nehéz, de kifizetődő dolguk van. Hitech ipara és fejlesztéseik vannak, egyedül az ugróhajtóműveket kell az ICC területeiről becsempészni.

Az államot egy demokratikus kormány vezeti, és a bolygó jól fel van szerelve egy esetleges háborúhoz. Mindennaposak a hatalmas élelemraktárak, óvóhelyek és bunkerek. Minden polgár köteles 4 évet eltölteni közhasznú vagy katonai szolgálatban, 18-22 életévében, aminek a lakosság nagy része eleget is tesz. Ezeknek a fiataloknak általában békés munka jut, csak kis részük szolgál katonaként a 4 év alatt. Ám nagy köztiszteletnek örvendenek a katonák, a nép becsüli azokat, akik a függetlenségüket védik. Az elszigeteltségük végett a xenomoprh aktivitás itt nagyon csekély, szinte alig érezhető, és ha mégis van, azt brutálisan kiirtják.

Alexandria lakói jól tudják, hogy nincs esélyük a győzelemre, csupán abban reménykednek, hogy kedvező feltételek mellett sikerül befejezniük a háborút. Ha a C.S.C. és CMC csapatok megindulnak, akkor elsöprik Alexandria védelmét, igaz nagy veszteségek árán. ICC-nek az idegen háborúk sem segítenek. Alexandria így bizakodik, nem abban, hogy függetlenek maradhatnak, hanem hogy sikerül kedvező feltételeket kiharcolniuk.
Advertisement