AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Alkaripanel

Ára:

  • Első ingyenes
  • 100 megbecsülés

Akku:

  • 100

FH:

  • 1

Rendszerint bal karon található kis számítógép. Multifunkcionális. Irányítható vele az álcázó berendezés, a maszk, a fegyverrendszerek, kommunikálni lehet vele és hangokat is fel lehet vele venni. Szükség esetén az önmegsemmisítője aktiválható. Természetesen minél tapasztaltabb egy vadász annál inkább elméjére bízza ezeket, így a panel háttérbe szorulhat. Egyes klánok levehető változatot használnak, míg mások úgymint az ikerpengét, a karjukba építik. Ember számára bonyolultnak tűnhet a használata, ám mint minden predator technológia ez is funkcionális. Történelem során volt már olyan ember ki predatorok közt élt és hamar el tudta sajátítani a használatát.


Fejlesztések:

Játékos egyszerre csak három fejlesztéssel rendelkezhet.

Név Leírás EI Ára
Alkarba beépített

Alkarpanel csuklópengékhez hasonlóan az alkarba vannak építve. Nem foglal FH-t. Ha a játékost elfogják, akkor eme eszköztől csak műtéti úton tudják megfosztani. Játékos sem válhat meg később tőle.

Ezzel lehetővé válik eme karba is csuklópengét építeni csuklólöveget vagy pajzsot.

300
Stimuláló töltés

Az alkarpanel részét képzi egy foglalat mihez kapcsolva a „regeneráló-tű” feltölthető.

60 100
Analizátor

Panelben helyet kap egy bemeneti nyílás, melybe tűvel lehet befecskendezni a vizsgálandó oldatott. Ezt a gép kielemzi. Eme móddal a játékos kap egy plusz látásmódot, ami a mintának megfelelő anyagokat jelzi ki.

200
Erőnövelő.kesztyű

Egy fémhídból áll, ami a predator parancsára működik. "rézujjízületekkel" kapcsolódik a alkarpanlelhez. Egy kemény ütéshez használják, elég erős hogy a szilárd betont is áttörje.

Kesztyű megvédi a kézfejet és kart az ütés erejétől. Speciális erőteret generál maga körül, továbbá felerősíti a yautja izomerejét. Akadályok elhárítására alkalmazzák, vagy speciális esetben harcra.

5 200
Energiasugár

Enyhe kimenő energiával képes kapcsolatot létesíteni saját számítógépes rendszereikkel, míg ez az emberi rendszereket rendszerint deaktiválja/kisüti. Eme sugárzó beállítható „szívásra” is. Ekkor energia tárolókból képes energiát felszívni, ezzel a predator energiakészletét feltölteni.

150
Hanglejátszás

Maszk eme funkciója átültethető az alkarpanelre. Lejátszott hangot sok mindenre használhatja a yautja. Préda csalogatására, demoralizálására, vagy ha a szükség úgy hozza, akkor a kommunikációra.

30
Második önmegsemmisítő

Lényegében a rendes alkarpanelre kerül még egy alkarpanel. Főfunkciókat a rendes alkarpanetől veszi át. Levehető, így lényegében bombaként használható. Tisztogatók alkalmazzák leginkább.

FH:1

Minimum: 20 150/db
Holográf A panel képes kis holografikus képet kivetíteni. 50
Advertisement