AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Drogok, illegális fegyver kereskedelem, prostitúció, orvvadászat, stb.. Nem kell ezt bemutatni senkinek. Alvilág az ami a társadalomból látható világ alatt van, csatornákban, sikátorokban bujkáló rosszarcú emberek. Persze ez így nem igaz. Ez egy csalóka kép. Korrupciót kihasználva az alvilág képes a társadalom legfelsőbb szintjéig elérni. Ez így van már több száz éve.

Ahogy a technológia fejlődött és távolságok „összementek”, az alvilág elvesztette a „felszíni” bázisait. Egykori kalóz városok megszűntek, vagy normális várossá alakultak. Az űrben való emberi terjeszkedés ellenben magával hozott új lehetőségeket. Elhagyott űrállomások vagy kolóniák tökéletes csempész vagy kalóztanyák. Persze ezek helye ismert, így nem célszerű nagyon berendezkedni ilyen helyekre. Elenben számos alvilági nagykutya megteheti és meg is teszi, hogy titokban létesít bázist egy bolygón vagy az űr egy részén (űrállomás). Erről csak a beavatottak tudnak. Lehet ez egy maréknyi ember, de lehet egy akár flottát is kitevő egyén.

Tulajdonképpen az alvilágnak meg van a maga hiperűr térképe, hogy ne keljen az ICC útvonalain csempészni. Tény, hogy eme csempész útvonalak leginkább csak szájhagyomány útján terjednek.
Advertisement