AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Egy elmebeteg próbálkozás eme két képregény arra, hogy a filmeket egy kanonra hozzák, sőt még az eredeti kanont is az Alien4 mellé óhajtja csiszolni.

Képregényben láthatunk beavatási piramis építést, AvP: Préda képregényből ismert klán űrhajót, meg persze maga a bolygó, mely friss és üde zöld. (Őshonos bioszféra.)

Persze a káosz kitör és a három faj elkezdi egymást gyilkolni. Majd berepül egy hajó mi megmenti a helyzetet… vörös vérű androidok jöttek. (Ilyen csak az eredeti kanonban van. Alien3 Bishop androidságát csak Ripley háborúja könyvvel és AvP1 filmmel lehet 100%-ban kijelenteni.)
Ezután pedig eleresztenek egy számítógépes vírust mi minden adatot töröl az alienekről és predatorokrol. És ez a magyarázat arra, hogy az Alien4 idején senki nem tudja mi az alien. Aha.

Kezdjük azzal, hogy az AvP film az eredeti kanonból származik, annak a része. Tehátez eleve húzza magával a könyveket és képregényeket. Ám eme képregényben pedig olyan predator hajó is szerepel mi a Préda képregényben is bent van. Tehát eleve ez is húzza maga után az eredeti kanont.

Tehát. Az emberiség majdnem kihal. Ám mégis legyőzi az idegeneket. Erre elvben egy számítógépes vírus miatt 100 év alatt az emberiség elfelejti mik azok az alienek. Ez mi? Szobrok, könyvek és a közös hálózatra fel nem csatlakoztatott számítógépes rendszerek? Ez az egész olyan nonszensz.
Egy másik FRPG főadminja erre azt mondta:
„Ha nincs fent a wikipédián akkor meg sem történt. Ennyi.”
Hát igen, ha az emberiség ilyen retardált, ahogy eme két képregény lefesti… akkor nem hogy a fáról nem másztunk volna le, de még ki sem fejlődött volna azaz egysejtű miből az emberiség lett volna.

Na és az Alien4 folytatása az Eredendő bűn azt állítja, hogy csak egy földszerű őshonos bioszférával rendelkező bolygót fedezet fel az emberiség. Aha persze. A több mint egy tucat egyenlő lenne egyel?


Összegezve: Jó agymenéses magyarázat mi… hát röhejes. Oldalba nincs integrálva, csak némi képanyag. Két fegyver és egy állat. (Ama állat Korarira lett téve.)

Advertisement