AvP:War FRPG Wiki
Advertisement


Machiko Noguchi androidja a kolónia hivatalos vezetője a „Vadászok bolygójának”. Minden féle galaxis szerte veszélyes lény megtalálható itt. Tökéletes vadász paradicsom, de nem csak emberek járnak ide vadászni.29 Ausztrália méretű kontinensének élővilága nagyban nem tér el egymástól. Gazdag élővilága van a bolygónak, de nem a legveszélyesebb. A bolygón létrehozott vadászparadicsom viszont ezt kipótolja. De csak az egyik kontinensen folyik vadászat, Livermorelanden. A bolygón különböző jelenkori lényeken kívül megtalálhatóak mára már rég kiveszet fajok is, persze vadászati célból. De egyes fajokat csak esztétikai célból klónoznak, mint pl. a város parkjában úszkáló kacsák és hattyúk.Egy nagyon ideális kolónia, Livermore Evanston tulajdona volt. Régi álmát valósította meg, egy vadászparadicsomot hozott létre, a gyarmati gyalogságot nem igazán érdekli bolygó, illetve a többi cég szimpla pénzkidobásnak vélte. Ám Evanston mégis jól megélt a vadászatokból befutott pénzből, a gazdag emberek sokat képesek fizetni unalmukban az izgalomért. A bolygó hasonlít a Földhöz, éghajlata leginkább mediterrán és trópusi keverékének mondható, levegője lélegezhető. Machiko Noguchi, egy Ryushiról hátramaradt túlélő vezeti most a bolygót mivel Evantson idegenekkel is kísérletezett, a nő a régi társaival, a predatorkkal kipurgálta a várost. Bár a bolygón létezhetnek még idegenek, Evantson klónozó laborjában létrehozott ősi és veszélyes fajok közé úgy tűnik beillenek, és nem képesek átvenni a bolygó uralmát, vagy csak túl jó munkát végeztek a vadászok. A klónüzem azóta újra működik bár az idegen kísérleteket abbahagyták, Noguchi androidja Attila a kolónia hivatalos vezetője, az ő keze alatt folyik minden. A klónozás az őslényektől kezdve az újabb bolygók fajain át mindenhova kiterjed. Egy tökéletes vadászparadicsomot alkotva emberek és a yautják számára. Egyetlen egy bolygó ahol eme két faj nem támadhat a másikra. A rendre emberi oldalról Machiko Noguchi és androidja Attila felügyel, míg yautja oldalról Bakuub.Attila irányítsa alatt a bolygó felvirágzott. Evanstonville és Livemorelande előzőtulajdonos halála ellenére megőrizte az eredeti nevét. A város Evanstonville furcsa viktoriánus és modern kor keveréke. Stílus választása nem véletlen. A viktoriánus kor híres a felfedezőiről és hírhedt vadászairól.

A város teljes berendezkedése a vadászok kiszolgálására épült ki. Bár Machikoék számos új dologgal kiegészítették, de ezek jól bele illenek az összképbe.

Kaszinók, szállodák, mozi, színház, kocsmák, éttermek, vadászati boltok, preparáló műhelyeké számtalan más létesítmény elégíti ki a vendégeket. Város közepén egy hatalmas zöld park nagy kristálytiszta vizű tóval található. Számtalan díszmadarat tartanak itt esztétikai célból.

A várost egy hatalmas fehér masszív fal veszi kőrbe, mely tején elektromos drótok húzódnak. Ez újépítésű, mert mint kiderült, a sima elektromos kerítés sok nagyvadat nem képes távol tartani.Az ICC nem avatkozik a bolygó ügyeibe, hisz egyetlen bolygó ahol az emberek és predatorok közt béke honol. Egyetlen diplomáciai kapcsolata ez a másik fajjal.


Bolygó élővilága változatos és Livermorelanden még változatosabb a

Tyrannosaurus kis Triceratops

vadászati célból betelepített fajoknak hála. Számos földi állat megtalálható itt. Oroszlán, tigris, elefánt, orrszarvú és sorolni lehetne ezt tovább. Más bolygók vadjai közül is rengeteg megtalálható itt. Sőt, őslények is. Tyrannosaurus szinte vitathatatlanul nevezhető királynak. Predatorok közt nagy becsületű préda ez, még egy átlagos idegen királynőnél is becsesebb préda.


Bolygó sűrű dzsungeleit különböző őshonos Yanga fafélék alkotják. Számtalan növényevő csorda bőségesen jóllakik ebből. Legyen az őshonos vagy betelepített.

Kiss termetű kutyaszerű emlősféle a Bisor. Ő őshonos. Még az embert is elkerülik, kizárólag
Zebraantilop
kistermetű állatokra vadásznak.

Zebraantilopból a bolygón több csorda is él a vadonban, továbbá a faj klónozási technikái is meg vannak, viszont származása nem. Kinézetre nagyon hajaz a földi állatokra (igaz pár másik bolygó is) de még nem sikerült rá jönni, hogy mi is az igazi származása, mivel genetikailag nem lehet eldönteni, hogy földi lények keveréke-e. De ennek ellenére továbbra is a bolygó egyik vadász prédája.

A hímek 6-8 főből álló háremeket tartanak, melyeket vadul védelmeznek, a rivális hímektől. Nem félnek megtámadni az embert vagy predatort, növényevő mivoltuk ellenére elég agresszívak. Igaz a hihetetlen agresszivitásuk csak párzási időben érződik. Ezen kívül mindig menekülőre fogják.

Advertisement