AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
TöröttAgyar

Tapasztalt, már kicsit öregedő klán vezér. A predatorok közt nagy megbecsülés vette kerül. Egyik agyara letört, amikor egy aliennel harcolt. Ki pótoltathatta volna, de inkább meghagyta, hogy a fiatalok okuljanak belőle. Innen származik beceneve, Dachande (Törött Agyar). Eredeti neve Yeyinde (Bátor).

Dachande2

Utolsó útja Ryushira vezetett, néhány ifjoncot beavatni. Életében soha sem vadászott emberre, de tervezte. Egy szerencsétlenül járt ember belehajtót robogójával a leszállt űrhajóba és az felrobbant. Dachande súlyosan megsebesült a többi beavatott meghalt, az ifjoncok magára hagyták és saját útjukra mentek… emberre vadászni, beavatatlanul. A telepesek végül megtalálták a roncsokat és Törött Agyart. A kolónia orvosi részére szállították. Miután viszonylag felépült és kiszabadult ill. kiszabadították az emberek az orvosi székből, hisz így is hogy félig még az orvosi székben volt megölte az ifjoncok önjelölt vezérét. Machiko Noguchival, ahogy ő nevezte Da'dtou-di (Kicsi Tőr) leszámoltak a maradék „elkanászodott ifjúsággal” és az idegenekkel. Egykori kolóniába bele irányították a vontató hajó vontatmányát így végezve a maradék idegennek és rosszvérré vált ifjoncokkal. Az idegen királynőt is sikerült megölniük, igaz Törött Agyar súlyos sérüléseket szenvedett. Utolsó erejéből még beavatta a nőt. A jele a villám tökéletes lett a nő homlokán

Dachande nagy hírnevet szerzett a yautja társadalomban, több száz ifjonc vált beavatottá az ő gondos figyelme alatt. Ryushin emeltek számára egy sírhelyet tiszteletadás véget. Ezt a Sötét klán megtámadta a Ryushi hadjárat alatt, az itt lévő yautják elestek, de egy vadász a szentélyben felrobbantotta magát, hogy a rosszvérek ne tudják megbecsteleníteni a sírt.Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Dachande

Advertisement