AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Ripley

Weyland-Yutani Társaság Személyi dossziéja:

RIPLEY, E. L.

Altiszt

USCSS Nostromo


Nem: nő (természetes)

Állampolgárság: Egyesült Amerika (UA)

Születési idő: 2092 január 07.

Születési hely: Olympia/Hold - UA

Azonosító szám: 759/L2-01N

REPÜLŐSTÁTUSZ: B BIZTONSÁGI STÁTUSZ: B

MENTÁLIS STÁTUSZ: AB FIZIKÁLIS STÁTUSZ: AB


FILE 9376-FGD8 2094 január 07. - 2110 április 18.

Gyermekkorát a holdbéli Karantén-településen tölti az XMB vírus Holdon történt kiszabadulása után.

XMB tesztje negatív. 2111 szeptember 15. - 2115 május 25.

Az Evansbrook Főiskolára jár. Tehetséget mutat az etikához, joghoz és a testületi ügyekhez. Osztályelsőként diplomázik. 2115 június 01.

Betoborozzák a Weyland-Yutani Horizonton Túl tisztképző programjába.

(CC tanuló repülőstátusz) 2115 október 16.

Sikeres tárgyalással vet véget a Weyland-Yutani Erebus siklóhajóján kitört túszdrámának. 49 életet ment meg. 8 terroristát elítélnek. 2116 december 21.

Kitüntetéssel fejezi be a Horizonton Túl tisztképző programot. 2117 január 02. - 2117 november 19.

Altiszt gyakornokként szolgál a USCSS Kurtz kereskedelmi teherszállító hajón, Archibald kapitány parancsnoksága alatt.

(BC repülőstátusz) 2117 december 01. - 2118 március 08.

Altisztként szolgál a Weyland-Yutani USCSS Sephoria teherszállító hajóján, Eliot kapitány parancsnoksága alatt. 2118 március 10.

Szülési szabadságra vonatkozó kérelme ELUTASÍTVA.

További adatok: HUMÁN ERŐFORRÁS 2118 március 17.

Polgári pert indít a Weyland-Yutani ellen. 2118 március 18.

Repülőstátusz felfüggesztve.

Illetmény felfüggesztve. 2118 április 04. - 2118 augusztus 19.

>ADATOK BÍRÓSÁGI VÉGZÉSSEL ZÁROLVA<

További adat nincs. 2118 augusztus 19.

Szülési szabadságra vonatkozó kérelme JÓVÁHAGYVA.

További adatok: JOG (EGYEZSÉGEK) A repülőstátusz visszaállítására vonatkozó kérelem JÓVÁHAGYVA. Illetményemelésre vonatkozó kérelem JÓVÁHAGYVA. 2119 szeptember 19. - 2119 október 27.

Szülési szabadság.

További adatok: HUMÁN ERŐFORRÁS


2119 november 06. - 2120 július 12.

Altisztként szolgál a Weyland-Yutani USCSS Sotillo teherszállító hajóján, Rosendo kapitány parancsnoksága alatt.


2120 augusztus 10-től

Altisztként szolgál a Weyland-Yutani USCSS Nostromo kereskedelmi vontatóhajóján, Dallas kapitány parancsnoksága alatt.

(B repülőstátusz)


Ripley2

A Nostromo végzetes útja előtti életéről keveset tudunk; nagyjából annyit, ami fentebb olvasható a Weyland-Yutani dossziéban. Ezen kívül néhány töredékes adat: a Földön egy El Salvador partvidékén fekvő kisvárosban élt; férjhez ment szerelméhez, akitől egy lánya született, Amanda; később elváltak.

2120-tól szolgál a Nostromón, ahol fedélzeti tisztként Dallas kapitány és Kane után a harmad parancsnok. Az idegen ámokfutásának egyetlen ember túlélőjeként (Jones a macska is megmenekült Ripleynek hála) menekül meg. Mentőhajóban hosszú ideig van álomban. Ash átmentette az elméjét a mentőhajó számítógépére így Ripley az Lv-178-on köt ki, ahol ismét idegenekkel kell megküzdenie. Súlyos sérüléseket szerez, de egy robotdoki rendbe teszi és kitörölteti ezeket az emlékeket a géppel. Mikor újra felébred, már a Gateway állomáson kezelik. A Társaság elmarasztalja és nem hallgatnak rá. Később a Társaság tanácsadójaként tér vissza az Lv-426-ra. A küzdelmet szintén csak ő vészeli át, majd a Fiorina börtöntelepén végső megoldásként öngyilkos lesz.

Ripley családon lehet valami féle átok. Bár Ripley nem tudja, de egyik felmenője Dr. Daniel Ripley huszadik században már kénytelen volt szembenézni a xenomorphokkal. Lánya, Amanda pedig kutatott anyja után és ő neki is meggyűlt a baja az idegenekkel. Igaz ezt nem árulták el neki, míg élt.

Ripley visszatér

Ripleywar

A Földért vívott háborúban másod generációs androidként tér vissza. Nem ismerjük, pontosan kik állhatnak e mögött, hogy Ripley „újjászületik”. Valószínűleg a Weyland-Yutani, hisz csak nekik van meg ez a technológia, vagy ama titkos társaság mely fő célkitűzése az idegen civilizációk és fajok megvédése az emberiségtől. Ripley számos képességre tett így szert, melyet az alkotó tápláltak belé. Ő maga sem tudja eldönteni, hogy egy feltuningolt másolata az eredeti Ripleynek, vagy tényleges ő maga csak android testben. Emlékei megvannak, igaz helyenként belekerült pár nem oda illő dolog. Ilyen a lánya születése, emlékeiben Bishop is ott van, holott nem lehetne ott. Első Idegen Háborúban ébred a Földön. Rövidesen a Gateway állomásra kerül. Wilksszel, Billievel és maroknyi főként álmodóval elkötnek egy CMC hajót, és elrabolják az idegenek anyakirálynőjét. Majd a Földen azt elengedve, csapdát állítanak az idegeneknek. Anyakirálynőhöz sereglenek az idegenek. Cél, hogy Orona bombáival kiirtsák őket. Időzítőt több hónapra állítják, hogy a Földön a legtöbb idegen oda tudjon érni az anyakirálynőhöz.

Ezt követően az ICC ejt minden vádat ellene és a csapat ellen. Ripley tanácsadóként részt vesz a Ryushi hadjáratban, ahol a kiszáradt tengerben rátalálnak Dwayne Hicksre. Rájönnek Dalton admirális tervére és megállítják. Lokinak nevezik el a szervezett miben Dalton lehetett és Marson titokban el kezdenek kutatni utána.Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Ellen_Ripley

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Ellen_Ripley_(Synthetic)

Advertisement