AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Eloise2
Eloise
Armand Gautier

Armand Gautier

Eloise4
Eloise3

Adelaide és Bombay Szövetség egy bányakolóniáján bizonyos Dr. Fred Lichtner felfedezte, hogy az idegen embriók fejlődése leállítható, ha száraz leprával megfertőzik a gazdatestet. Ezek után az embrió nem pusztul el, de nem is fejlődik tovább. A tápanyagokat továbbra is elszívja bizonyos mértékben a gazdatesttől, viszont a gazdatest nyugodtan élhet tovább (Igaz kissé zavaró egy kis lény a mellkasban, de ez van. Illetve a száraz lepra sem egy egyszerű megfázás.) így nyugodtan járkálhat idegenek közt, azok nem támadják meg, hisz a fészek egy tagját hordozza. A másik kísérlet pedig, roppant érdekes. Egy idegen tojást biológiai komputer vírussal oltott be, a lepra csak amolyan köztes védő anyag volt. Az arctámadó ezzel az vírussal fertőzte meg a gazdatestet. A mellkasrobbantó fejlődött, ellenben a vírus programja szerint. Így egy szintetikus idegen / ember hibrid jött létre. Android révén programozható. Viszont, csak egy működő prototípus jött létre, Eloise.

Eloise tisztában van mibenlétével, rendelkezik emberi érzelmekkel, és az idegenek ösztöneivel és megérti őket. Ő maga sajátjainak tartotta a leprásokat kikben idegen embrió van és segített nekik, ha kellet ápolta őket. Úgymint az idegeneket is sajátjainak tartotta. Testi ereje nagyobb egy emberénél. Viszont, dühös idegi állapotban kimutatkoznak a xenomorph jellegei. Kézfeje megváltozik, éles karmos kézé, a fogai pedig élesek, szemfogai nagyok.

A cég Dr. Fred Lichtner kísérleteire rengeteg pénzt dobott ki és eredményt nem igazán látott. Így hát ki küldte egyik legzordabb katonai vezetőjét, Armand Gautier ezredest. Az ezredes, kivégezte a tudományos személyzetet és a kutatási eredményeket elkezdte letölteni, viszont mikor a katonái a leprásokat is elkezdték lemészárolni Eloise dührohamot kapott és több katonát széttépet. A leprásokkal és idegenekkel leszámolt a katonákkal. Armand Gautier hajóját használva a leprásokkal elhagyta a bolygót.

Fokozott biztonsági kockázatot jelent egy biológiai úton létrejött idegen / android. Melyet az idegenek fajtársként, ráadásul királynőként kezelnek. Így a Gyarmatügy számára kiemelt lehetséges veszélyforrás Eloise. Számtalan fejvadász eredet Eloise nyomába, még az őt létrehozó cég is csapatot küldött utána. Sőt, a predatorok is Eloise nyomába eredtek. Eloise mindenkit ki rátámadt megölt az idegenjeivel, kivéve cég egy emberét kit életben hagyott LK176-es bolygón, hogy vele üzenjen, hogy hagyják békén.

Megfordult Új Japánon és idegeneket vitt el a bolygóról. Ezekkel az idegenekkel feltehetően Dalton admirális tervének akart keresztbetenni Ryushin. Bár tengerészgyalogosok megfutamították. Rájöttek később Dalton tervére, így Eloise célja végül is célba ért. Nem tudni, hogy honnan tud a „Loki” létezéséről, de ellenségének tekinti.

Advertisement