FANDOM


Eloise2
Eloise
Armand Gautier

Armand Gautier

Eloise4
Eloise3

Adelaide és Bombay Szövetség egy bányakolóniáján bizonyos Dr. Fred Lichtner felfedezte, hogy az idegen embriók fejlődése leállítható, ha száraz leprával megfertőzik a gazdatestet. Ezek után az embrió nem pusztul el, de nem is fejlődik tovább. A tápanyagokat továbbra is elszívja bizonyos mértékben a gazdatesttől, viszont a gazdatest nyugodtan élhet tovább (Igaz kissé zavaró egy kis lény a mellkasban, de ez van. Illetve a száraz lepra sem egy egyszerű megfázás.) így nyugodtan járkálhat idegenek közt, azok nem támadják meg, hisz a fészek egy tagját hordozza. A másik kísérlet pedig, roppant érdekes. Egy idegen tojást biológiai komputer vírussal oltott be, a lepra csak amolyan köztes védő anyag volt. Az arctámadó ezzel az vírussal fertőzte meg a gazdatestet. A mellkasrobbantó fejlődött, ellenben a vírus programja szerint. Így egy szintetikus idegen / ember hibrid jött létre. Android révén programozható. Viszont, csak egy működő prototípus jött létre, Eloise.

Eloise tisztában van mibenlétével, rendelkezik emberi érzelmekkel, és az idegenek ösztöneivel és megérti őket. Ő maga sajátjainak tartotta a leprásokat kikben idegen embrió van és segített nekik, ha kellet ápolta őket. Úgymint az idegeneket is sajátjainak tartotta. Testi ereje nagyobb egy emberénél. Viszont, dühös idegi állapotban kimutatkoznak a xenomorph jellegei. Kézfeje megváltozik, éles karmos kézé, a fogai pedig élesek, szemfogai nagyok.

A cég Dr. Fred Lichtner kísérleteire rengeteg pénzt dobott ki és eredményt nem igazán látott. Így hát ki küldte egyik legzordabb katonai vezetőjét, Armand Gautier ezredest. Az ezredes, kivégezte a tudományos személyzetet és a kutatási eredményeket elkezdte letölteni, viszont mikor a katonái a leprásokat is elkezdték lemészárolni Eloise dührohamot kapott és több katonát széttépet. A leprásokkal és idegenekkel leszámolt a katonákkal. Armand Gautier hajóját használva a leprásokkal elhagyta a bolygót.

Fokozott biztonsági kockázatot jelent egy biológiai úton létrejött idegen / android. Melyet az idegenek fajtársként, ráadásul királynőként kezelnek. Így a Gyarmatügy számára kiemelt lehetséges veszélyforrás Eloise. Számtalan fejvadász eredet Eloise nyomába, még az őt létrehozó cég is csapatot küldött utána. Sőt, a predatorok is Eloise nyomába eredtek. Eloise mindenkit ki rátámadt megölt az idegenjeivel, kivéve cég egy emberét kit életben hagyott LK176-es bolygón, hogy vele üzenjen, hogy hagyják békén.

Megfordult Új Japánon és idegeneket vitt el a bolygóról. Ezekkel az idegenekkel feltehetően Dalton admirális tervének akart keresztbetenni Ryushin. Bár tengerészgyalogosok megfutamították. Rájöttek később Dalton tervére, így Eloise célja végül is célba ért. Nem tudni, hogy honnan tud a „Loki” létezéséről, de ellenségének tekinti.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.