AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Idegenek fészke bizony élőlénynek tekinthető. A hive node vagyis fészekgóc egy élőlény, ami fokozatosan növeszti savkiválasztó indáit azon a felületen, amin létrehozták. Ezek az indák növények gyökereihez hasonlóan vonják ki a tápanyagot a környezetből, ha nem fészekben vannak, akkor képesek létrehozni a fészek anyagot maguk körül. Fészekgóc el tudja raktározni a tápanyagot. Mikor egy idegen megpihen egy fészek gócban, nagy mennyiségű tápanyagot tud felvenni így. Ez a tápanyag exadrenalint is tartalmaz az arctámadóknak. Szükség esetén ember és más lény is képes fogyasztani a fészekgóc tartalmából, életben tart.

Fészekgóc folyamatosan ereget feromonokat, melyek megtapadnak a nem idegeneken, és napokig is képesek jelezni annak útvonalát. Illetve az aurablokkolást semlegesítik. Legyen az technológiai vagy mentális. Fészek gócot bármely idegen létrehozhat, alapvetően pempő és a nyálkájuk szükséges hozzá. Ez alapján igen, a fészekgóc is egy idegen. Illetve egy erősen módosult tojás. Tojás is tápanyagokkal látja el az arctámadót a „gyökerei” révén. Tojást is képes szinte bármely idegen (ravager talán az egyedüli mely nem) létrehozni.

Fészekgóc növényként viselkedik, képes magát is regenerálni természetesen. Tűz könnyedén felégeti. Fészekgócnak több megjelenési formája is van. Fészkekben leginkább óriási tasakokra emlékeztetnek, a sérült vagy legyengült idegen belemászik és megpihen a benti tápláló lében. Míg fészken kívül rendszerint kis tavacskára emlékeztető képlet alakul ki, mely több idegen számára is regenerálódást jelent.

Advertisement