AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Falkavezér - Grid
'

Megnevezés:

  • Életciklus
  • Játékos rang

Előfeltétel:

Idegen falkáknak is van vezetője. Ez rendszerint olyan harcos idegen, mely kitűnik társai közül erőben, ügyességben, intelligenciában. Az ilyen idegenek mentálisan fejlettek, a sima dolgozók is képesek meglepetéseket okozni, az ellenük harcolóknak. Túlzás azt mondani, hogy lenne az idegeneknek taktikai érzékük, a falkavezéreknek rendszerint szokott lenni valamennyi. Egy fészken belül több falkavezér is lehet, attól függően, hogy a harcos idegenek hány falkába oszlanak el. Bár életciklus tekintetében ők harcosok mégis előfordul, hogy praetoriannak, ravagernek vagy carriernek parancsolnak.
Katonáknak azt tanítják, hogy ha kiszúrják a vezér egyedet, akkor azt lőjék ki. Ekkor az idegen horda szervezetlenné válhat, visszább húzódhat, akár vissza is vonulhat. Vagy éppen ész nélkül egyenesen lerohanják a katonákat.


Skillek

Elmetepes

Elmetépés

30sp

Maximálisan fél percig (félelem skillnél említett ellenfeleken kívül) egy ellenfél leblokkolható. Nem képes döntést hozni, bár tudatában van az eseményeknek. Költsége: 1 Düh.

Kenyszer

Kényszer

40sp

Gyengébb akaratú egyének elméjébe pár pillanatig bele lehet furakodni és ekkor rá lehet kényszeríteni őket valamire. Pl. ajtó kinyitására. Költsége: 2 Düh.

Advertisement