AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Vadászbolygó2

Bolygó maga egy gázorjás holdja, földszerű bolygó melyet a Fekete klán évezredeken át használhatott. Illetve feltehetően használ is. Különböző lények egyedeit hordják ide, hogy ellenőrzött körülmények közt levadászhassák őket. Különböző állatok, vagy akár intelligens lények is lehetnek

Vadászbolygó

ezek. Egész vadászat folytonos kísérletezés. Fekete klán fegyvereiket fejlesztik eme tapasztalatokkal. A különösen erős egyedek génállományát pedig megvizsgálják, hogy mit tudnak be építeni saját, genetikai állományukba.
Sötét terveket szőttek, hogy a többi klán fölé emelkedjenek. Történtek hibák és balesetek. Ám mindig fölül tudtak kerekedni ezeken valamelyest.

Bolygót eredetileg egy ismeretlen (talán a Bruin) faj lakta. Valamiféle kolónia lehetett. Azt nem tudni, hogy a bolygó terraformált-e. Az viszont bizonyos, hogy az előző tulajtól romok, gépek még vissza maradtak. Fekete klán valószínűleg kiirtotta a lakosságot.
Ezen kívül a bolygó flórája és faunája több különböző bolygóról származik. Feltehetően a predatorok hordták össze eme bioszférát. Rengeteg földi növény faj és kisebb állatfaj is megtalálható a bolygón.

Advertisement