AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Gimeno

Egy Földhöz hasonló viszonylag kis planéta, ám annyira aktív vulkanikusan, hogy kolonizálásra alkalmatlannak ítélték. Így csak egy bányász állomást építettek itt fel. Sok bányász szeretne itt dolgozni, mert a környezet a vulkanikus tevékenységet leszámítva nagyon pozitív és kellemes. Ha nem

Gimeno2

lennének vulkanikus aktivitások, akár nyaralóhely is lehetne. Bányász állomáson kívül ahol a magmából termelik ki a fémeket, az űrben található egy szerviz űrállomás.
Ezt a bolygót is lerohanják az idegenek. Két túlélőt Herk Mondo kimenekíti.
Az mellékes, hogy közben az egész vulkánra épült bánya a vulkánnal egyűt felrobban. A kiérkező tengerészek pedig ismét szembesülnek azzal, hogy Mondo még mindig sikeresebb, mint a tengerészek. Egy másik vulkánra végül új elődjéhez hasonló bányásztelepet építenek, mely

Orrszarvústrucc

ezután gond nélkül üzemel tovább.

Bolygón egy nagy buja dzsungelű kontinens található. Számtalan ehető gyümölcsöt termő fával. Bolygó uralkodó állat típusa a madarak. Találhatóak kisebb emlős és hüllő félék is. Két ténylegesen veszélyes nagy termetű ragadozó faj a bolygón az orrszarvústrucc és a zangoid


Orrszarvústrucc

Három méteres magasságával a legnagyobb szárazföldi állat a bolygón. Fára nem tud mászni, így az ember könnyen kereket oldhat előre, ha egy fára felmászik.


Zangoid

R'ka N'ritja munkája


Zangoid

Zangoid vagy más néven kentaurgyík. Ez a lény lényegében macskaféle, gyíkszerű fejjel és ahhoz hasonló bőrrel. Négy lába és két keze van a lénynek. Éles fogai és karmai vannak, kizárólag csak húst eszik. Mozgékony állat, falkában vadászik, de a magányos példány is veszélyes. Szereti szétmarcangolni az élőn prédát.Koboldbéka

Koboldbéka

Bolygó pár madár faján kívül egyetlen értelmesebb faj. Csimpánzokéval egyenrangú az intelligenciájuk talán még kicsivel intelligensebbek is, ellenben az egójuk… bár kolóniában élnek, nagyon önös lények.
Kolóniák felépítése egyszerű. Egy helyen élnek egymáshoz közel a ragadozók miatt. Ellenben minden egyed külön kis odúban él, vagy külön fát/nagyobb faágat birtokol. Valamiért a fajnak elég furcsa gyűjtögetési szenvedélye van. Nagyon lopósak.
Bár alapjáraton hüllőszerűek, melegvérűek és elevenszülők. Egyes egyedeknek pedig szőrre emlékeztető kültakarójuk is lehet. Mindenevők. Alapjáraton tartanak az embertől, ám csoportosan nem igazán gondolkodnak, lerohanják és kifosztják.
Egyesek sima állatnak nevezik, míg mások már intelligens lénynek állítják be. Az tény, hogy a vadon élő csimpánzok is képesek fa lándzsákat készíteni, megérteni az emberi beszédet és nagy ritkán pár emberi szót meg is tanulni. Ennél pedig valamivel fejlettebbek a koboldbékák. Csak meg ne tanulják a fegyverek használatát… egy nap alatt szétlopnák a bolygó kolóniáit. Így is képesek fellógni az űrhajókra és potyautasként más bolygókra ellógni. Így már más bolygókon is sikerrel meghonosodtak.
Csatolmányforrások:

http://christopherburdett.deviantart.com/art/Rhinostrich-158179198?q=favby%3Ayty2000%2F38026009&qo=127

Advertisement