AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Hold

Olympia – Hold egy városa

A Föld holdja, a 21. században népesítették be egy részét, terraformálni nem terraformálták, de kupola kolóniák találhatóak itt, nagy segítség volt, az idegenek eljövetelekor. A Földhöz legközelebb lévő bolygó, ha a Gateway állomást nem számítjuk. Több százezer lakos érkezett a katasztrófa első napjaiban, a hold eléggé zsúfolt, leginkább civilekkel az alsóbb rétegekből, a katonai jelenlét nem túl nagy. A kolónia elég esetlen, nem igazán tudná magát fenntartani a Marsról érkező segélyszállítmányok nélkül. A biztonság eléggé felfokozott, bár nem annyira szigorú, mint a Gatewayen, de itt is leellenőriznek minden beérkező szállítmányt.


Települései

Egyesült Amerika Plymouth és Olympia településeket hozták létre.
Luna kolónia volt a legelső 2039-ben kezdték meg az építését. Nehézipar, bányászat (Helium-3, Hidrogén, Aluminum, Szilícium, Víz, Oxigén) no és ezek transzportációjával foglalkozott a telep. Lakossága 4,270,000 fő volt.
Sea of Tranquillity Weyland Yutani kolóniája. Lakossága 2,2 millió fő. 2041-ben adták át hivatalosan. Könnyű ipar, kibernetika, Biotech, védelem, bányászat (Titánium, Helium-3, Hidrogén, Alumínum, Szilícium) a bevételi forrása.
Föld bukása után a kolóniák lakossága megnőtt, sőt idegen fertőzésekkel is meggyült a bajuk.

Advertisement