AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
A „régi” vallások, Pl.: a kereszténység, vagy az iszlám nem tűnnek el. További alágaik, keletkeztek. Új vallások is megjelennek, és ez az, ami miatt a Föld elbukott. Az egyik őrült szekta új bálványt talált magának, az alieneket. Eme vallási fanatikusság elindítója Salvaje volt.

Eleinte az idegenek ezeket a fanatikusokat, ugyan úgy keltetőnek használták… de később valami módján kialakult, az hogy majdnem a boly részei. Az ilyen emberek lényegében állatokká lettek, kannibálokká. Földön és más hasonló sorsú bolygókon felkutatják a túlélőket, és az idegenek elé vetik őket. Csak az olyan emberek lesznek ilyenek, kik nem képesek ellenállni, a királynők „csábításának” melyek telepatikus üzenetek.

Ezeket az embereket kik az idegeneket szolgálják, Spearsnek nevezik. Spears tábornok megszállottsága után nevezték el így őket. Sajnálatos módon eme vallási fanatikusok közül vannak kik képesek bizonyos szintig megértetni magukat az idegenekkel és fordítva, így könnyebben képesek akár felnőtt idegeneket is új célállomásra átcsempészni.

Talán az első idegen imádó szekta a „Cthulhu Ezotérikus Testvérisége” volt. Ők Lovecraft írásai alapján találták egy ismeretlen eredetű templomot a Mira Ceti 4-en. „Szeplőtelen Fogantatás Egyháza” melyet Salvaje alapított, vezetett a Föld bukásához és ahhoz, hogy egy ponton az emberiség számára a kihalás nagyon is valóságos veszéllyé vált. Föld visszafoglalása után az „Anyakirálynő temploma” nevű idegeneket imádó vallás a Földön több ezer templommal büszkélkedhet. Ezek jó része elhagyott raktárak, éttermek és más épületekben található. Szertartás után a híveknek szuperpempőt osztanak a papok, melyek valójában a MedTech emberei. A cég áll az egyház mögött, így könnyen tesztelhetik a gyógyszereiket és más készítményeiket. Az ICC engedélyezi eme „vallás” működését, de megfigyelés alatt tartják. Így hogy engedélyezve van, könnyebb figyelemmel tartani őket. Persze ICC tagok maguk saját területeiken betilthatják, így is tesznek sokan.
Advertisement