AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Szemétben turkálók nem igazán nevezhetőek klánnak, inkább egy jelenségnek. Ezek a yautják a nem is említett legalsó társadalmi rétegből kerülnek ki. Megpróbálnak bizonyítani, hogy ők is valakik. Mivel nem is törődnek velük, így kénytelenek szemétből összebarkácsolni a felszerelésüket, gyakran használják más fajok eszközeit. Vannak olyan szemétturkáló „klánok”, melyek rendelkeznek űrhajókkal. Ezek esztétikussága úgy jellemezhető, hogy „mindjárt szétesik”.

Ezek a szemétben turkálók bár ritkák, annál többfélébbek lehetnek. Elvégre lehet köztük beavatás előtti próbákon megbukott egészséges yautja, testi fogyatékkal élő, de még szellemi fogyatékos is. Egyes klánok megtűrik a szemétturkálókat, más klánok pedig megölik őket.

Ősök Tanácsa nem igazán rendelkezett felőlük. Talán jobb, hogy így próbálkoznak, minthogy megőrülve rátámadjanak bárkire is. Ha ezt a reménysugarat is elvennék a nem említett legalsó társadalmi rétegtől, abból még lázadás is lehetne. Kiirtani ezt a társadalmi réteget pedig nem akarják, valakiknek el kell takarítania a szemetet.

Advertisement