AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Linn Kurosawa

Föld idegenektől való mentesítése hatalmas háború volt, mellesleg még más bolygók is bajban voltak. Így a CMC olyan eszközökhöz nyúlt mikkel az ICC törvényeit megszegte. Linn Kurosawa egyike volt azoknak a katonáknak kiket cybernetikusan feljavítottak, ezzel titokban áthágva az ICC törvényeket. Ő és hozzá hasonló katonákat kényes ügyekben alkalmazták. Linn Kurosawa a feljavításoknak hála jóval erősebbé vált, mint egy átlagember. Közelharcban fegyver nélkül is képes végezni egy idegennel különösebb megerőltetés nélkül. Saválló katanájával pedig még nagyobb pusztításra képes.


Alan "Dutch" Schaefer (Nem tisztázott, hogy mennyire köthető a huszadik századi Alan "Dutch" Schaeferhez.) Föld visszaszerzéséért vívott háborúban elvesztette a jobb karját. A megengedett cybernetikus protézis helyet egy harci

Alan Dutch Schaefer

művégtagot kapott és szolgálatban maradt.


A 13. CMC hadosztály egy alakulatában szolgáltak a Föld megtisztítása után. Bush tábornok, ki iskolapéldája a kopaszodó hájas velejéig korrupt tábornokoknak, a Weyland Yutaninak szállított volna le egy titkos alien rakományt, ám a hajó lezuhant és egy egész fészeknyi alien szabadult a Kaliforniai San Drad városára. CMC a 13. hadosztály elit egységét vetette be, ám a harcokat csak Linn Kurosawa és Alan "Dutch" Schaefer élte túl, hála három predator közbeavatkozásának. Bush tábornokot egy királynő kettétépte a menekülő hajóján. A fertőzést pedig idejében kezelték.Csatolmányforrások:

http://www.toyark.com/alien-vs-predator-arcade-major-dutch-schaefer-155750/

http://aliensandpredators.tumblr.com/post/10694972503/vgjunk-linn-kurosawa-from-capcoms-alien-vs

Advertisement