AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

„…Livermore Evanston kerek, pufók figura volt, ámbár erőteljesnek látszott mind fizikai, mind mentális szempontból. A nemtörődömség maszkja mögött életerő és elszántság lapult. Tökéletes szabású és harmonikus szín-összeállítású öltönyt viselt, ami egyszerre volt kényelmes és nett. Kétségtelenül drága lehetett, mint minden ezen a hajón. Haját mesterien megkomponált fürtökben viselte – ugyanolyan barna és szürke volt, mint precízen nyírt kecske szakálla. Citromos szantálfa illatú kölnit használt, és pipázott. Maga volt a civilizáció végleteinek összegzése…”

Idézet: Aliens vs Predator – Vadászok bolygója


Magas iskolákat járt ki sikerrel, de mellette hódolt a szenvedélyének. A háborúknak. Az összes háborús stratégiai programot kipróbálta, szinte az összes háborús könyvet elolvasta. Minden egyes sorsdöntő csatát ismert, az összes stratégiát. Mindennel számolt az életében… de mégis trófeaként végezte.

A WY tagja volt, ellenben mint oly sokan a Társaságban ő is a saját szakállára dolgozott. Terve egy xenoborg hadsereg volt, mivel meghódíthat bármit. Blior csak egy álca volt, hogy kifejlessze a xenoborgokat, de nem sikerül, xenoborgok még túl kezdetlegesek voltak. Lassúak, ügyetelnek. Mikor fényderült az egészre Machiko Noguchi, néhány szabotőr, meg közel ötven yautja vetett véget ennek.

Evanston hagyatéka a „Vadászok Bolygója” ennek ellenére tovább folytatta a működését, igaz új vezetéssel és iránnyal. Blioron kívül még valamit hátrahagyott. Ő ért el áttörő sikert az űrhajó hajtóművek terén. Az általa kifejlesztett új módszernek hála eddigi több hónapos utak napokra rövidülhettek.Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Livermore_Evanston

Advertisement