AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Lucretia Borgia1

Hunter Borgia lánya, míg Hunter a háttérben ténykedik, addig Lucretia vezette a céget. Lucretia nem tudta, hogy a cég által birtokolt Prometheus Technológia predator eredetű, azt sem tudta, hogy a cég központi számítógépe az ANYA valójában az ő nagyanyja egy tartájban rácsatlakoztatva a számítógépes hálózatra. Lucretia tárgyalt a Weyland Industriesszel, hogy eladja számukra az ANYA számítógépes rendszert. Amint ez megtörtént volna hátrahagyta volna a céget.

Lucretia sok fegyvert adott el a neonopolisi bandáknak. 2030-ban ez megszűnt. A bandákat Scarface felszámolta. A nőnek menekülnie kellet és ekkor szembesült vele, hogy az ANYA, az ő nagyanyja. Ez a nőt sokkolta, megkereste apját, aki viszont predator génekkel mutálta megát. Kifakadt, apja odébb csapta az útból. Ettől az ütéstől majdnem meghalt, életét az mentette meg, hogy Weyland emberi Isabella helyére tették. Így ő lett az új ANYA.

Több száz éve múlva is használt MOTHER számítógépes rendszer tehát Lucretia Borgia. Nem tudni, hogy ő meddig maradt életben a tartályban, nagyanyja is csak azért élt, mert predator vért fogyasztott. Valószínűleg a későbbi ANYA számítógépes rendszerek már módosításokon estek át.

Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Lucretia_Borgia

Advertisement