AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Lv-223 alien1

Acheronról egy rövidtávú bányász/aszteroidabányász hajóval elmenekült telepeseknek volt néhány potyautasa. Ezek az idegenek évtizedekig gond nélkül éltek az Lv-223-on. A populáció két részre vált. Egy része egy több mint ezer idegent számláló fészket alapított, nem változtak meg, ellenben a bioformer miatt képtelenek voltak új királynőt létrehozni. Az idegenek másik része gyökeresen átalakult ettől az anyagtól.

Az Lv-223-as faj kifejlett legnagyobb egyedei érik csak el a 1,6 méteres magasságot két lábon. Az idegeneknél megszokott fejlődési stádiumok teljesen hiányoznak. Van királynő, ellenben ez elevenszülő. Az ivadékok pedig pár perc elteltével már az anyjukért dolgoznak. Pár nap alatt nőnek fel. Az ivadékoknak még nincsenek az idegeneknél megszokott háti „légcsövek”, a kifejlett egyedek már rendelkeznek ezzel. Farkuk ostorszerű, de hiányzik a farokpenge, így mérget sem termelnek. Második állkapcsuk nincs. Legszembetűnőbb változás, hogy rendelkeznek szemmel. Királynő nem sokat változott az alap fajhoz képest, szemei továbbra sincsenek, koponyája változatlan. Teste ellenben megnagyobbodott, mihez képest végtagjai csökevényesek, helyváltoztatásra alig képes. Királynő vére továbbra is erősen savas, ellenben az alattvalóiéval. Az ő vérük fehéres színű, továbbra is savas, de messze elmarad a normál idegenekétől. Szétmarja az ember bőrét és izomzatát, ellenben ehhez nagy mennyiség kell, míg a normál idegeneknél elég pár csepp.

Fogaik, karmaik élesek. Egy az egy elleni küzdelemben egy embernek van több esélye még puszta kézzel is. Éppen ezért nagy falkában járnak.

Advertisement