AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Egy bioszkenner és egy többcsövű tüzelő mechanizmus ötvözete. A fegyver alapból három lehetséges tűzmóddal rendelkezik. Bioszkenner mechanizmus analizálja a célpontot és a fegyver ez alapján automatikusan képes választani a tűzmódok közül, hogy mellyel lőjön rá. A yautja természetesen maga is dönthet erről, ám harc hevében kényelmes lehet gépre bízni a döntést. Van mikor nem dönt jól.

Összetett és pusztító fegyver, ám használata engedélyezett vadászatokon. Válasz egyszerű: körülményes fegyver. Képzett vadásznak kell ahhoz lenni, hogy a maximumot ki lehessen hozni belőle.Tűzmódok:

Név Leírás EI
Hagyományos váll-löveg alap tűzmódjai közül az egyik. Plazmasugár, Plazmagömb, Követő plazmagömb, Égető.
Tűzplazma

Maga a lövés nem túl erős, páncélzat nélküli ember is kibírná, ha a hatása nem lenne pusztító. Hatása hasonló, mint a napalm. Becsapódás felülete lángra kap és fél percig is képes lángolni. Egy lövés képes halálra égetni egy embert vagy idegent. Mivel plazmáról van szó és nem kémiai anyagról, így megfékezni sem lehet úgy. Ha leöntik vízzel, újra lángra kap, ha az eltalált ember vízbe ugrik, akkor van esélye arra, hogy éltre lenyomorodva túlélje. Elméleti tűzgyorsaság: 30 lövés/perc.

1-30

Sötétplazma

Kontrollált energia reakció, melyet a bioszkenner révén a fegyver célponthoz mérten állít be. Bioszkenner figyelembe veszi a célpont tömegét és a maszkban lévő adatok alapján igyekszik felismerni felszerelését és páncélzatát. Ezek alapján állítja be a sötétplazma lövést. A sötétplazma célpontot eltalálva égeti át magát rajta, mint valami izzó gél. Jól kiszámolt lövés esetén esélye sincs a célpontnak megszabadulnia a páncélzattól sem. Elméleti tűzgyorsaság: 10 lövés/perc.

Ha automatika kalkulál: 1,2,3 dobása esetén a célpont meghal. 4, 5, 6 dobása esetén a célpont csak sérül, vagy ha páncélja van, akkor képes ledobnia a páncélját.

Ha játékos kalkulál: 1,2,3 dobása esetén a célpont meghal 4,5,6 dobása esetén a célpont csak sérül, vagy ha páncélja van, akkor képes ledobnia a páncélját. Javító tényezők: Látás II, Látás III, Eszközkezelés skillek egyenként egy pluszt adnak a sikerességhez. Ha mind a három skill megvan, akkor nem kell dobni, a siker garantált. (Ettől függetlenül, ha elé hajt pl. egy tank, az más kérdés.)

10-40
Advertisement