AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Paul c10
Alien-DrPaulChurch
Paul church

Kedvenc idegenét gyakran megsétáltatta az állomáson és Trixienek nevezte, úgy beszélt vele mintha kis cica lenne. Gyakorlatilag az idegen próbált viselkedni, vagy más különben kapott egy erős áramütést.

Szülei a Genesis Projektben vettek részt, mely abból állt, hogy bioszféra nélküli, de lakható bolygókat növényzettel benépesítsen. Eme életmód mellet az ifjú Paul állandóan az űrben tartózkodott, de 19 évesen már tudományos körökben is elismertséget szerzett. És tizenkilenc évesen történt a katasztrófa. RLW-1289 kódú bolygóra visszatértek volna. Ám előtte a Genesis Projekt Alpha 08-as planétát ellenőrizték le. A növényzet buja, mint az édenkerté. Viszont felfedeztek egy csempész hajót, de a csempészeket nem találták meg. A bolygón elhelyezett számítógép adatait letöltötték, és indulni készültek. Már korábban is érzett szaggal nem törődtek, hisz valami rothadó növénynek tulajdonították. De a hangokkal már igen. A bolygón nincsenek állatok… hamar felismerték a valóságot, idegenek vannak a bolygón. Őt, a szüleit, a hajó legénységét, mindenkit elhurcoltak a fészekbe.

Mindenkiét elvesztette, valamivel több, mint egy hónapot töltött a fészekben. Csak azért maradt életben, mert a fészket a fekete penész megfertőzte. Ez az idegenekből furcsa viselkedést váltott ki. Kísérleteztek az emberekkel, hogy gyógymódot találhassanak ellene. Látszólag engedelmeskedet a rovarlényeknek, így viszonylagos szabadságot kapott. Az idegenek a fészekgócokban ebihalszerű lényeket tartottak, nem tudni, hogy kerültek a bolygóra (később sem jött rá milyen faj volt ez). Paul fekete penésszel fertőzte meg az ebihalakat. Egy ideig gyógyszerként működött ez, végül mérgező lett az idegeneknek. Ennek vége az lett, hogy embriót ültettek belé. (az arctámadó annyira elgyengült, hogy a dolgozók rakták a fejére) Mire észhez tért, addigra az egész fészek elpusztult és a mellkasrobbantó is ami benne volt. A még ép űrhajójukon lévő robotdoktor kiműtötte belőle. Leadta a vészjelzéseket, saját lábán ment a mentőalakulat elé.

Az ICC engedélyezte a teljes rehabilitációt. (kibernetikai beültetések) De mire el tudta mondani hozzáértőknek a történteket részletesen addigra a fészek teljesen megsemmisült. Rehabilitációját a Marson töltötte CMC felügyelet alatt. Kapcsolatba hozták a feltűnő Bug-Menekkel, de mivel rehabilitációját töltette nem lett gyanúsított a lények létrehozásában.

Később tudósként az Innominata CMC kutató űrbázisra került. Ő vezette a kutatásokat. Hivatalosan vírusokat elemeztek. Nem hivatalosan az idegenek mentális képességeit és viselkedési szokásaikat kutatták. Paul Church még az állomás legénységétől is titokban folytatott magán kísérleteket, az állomás nem használt területein. Tengerészgyalogság két személyt küldött az állomásra, egyik Tony Crespi orvos ezredes volt, és segédje McGuinness, hogy segítség Church kísérleteit. A hivatalos jelentés szerint, az ezredest a segédje megölte és Church-t is meg akarta ölni. Ezért hadbíróság elé állították.

A valóság: az ezredes már a halálán volt, mert Church által rá küldött alienek halálosan megsebesítették, a nő a férfi kérését teljesítette.

Paul ezután gond nélkül folytathatta a kísérleteit. Később egy CMC tábornok új munkát ajánlott neki a B54C bányász kolónián, mit készségesen elfogadott. Természetesen titkos idegen biofegyver kísérletek voltak, mi dugába is dőltek. Ám Paul ezt is túlélte. További holléte ismeretlen.Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Dr._Paul_Church

Advertisement