AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Predatorok által használ „vadászkutya”. Pokolkutya falkában élő könyörtelen ragadozó, mi sérülései ellenére is támad kivéve, ha gazdájuk visszavonulót fúj. Fejlett falka stratégiával rendelkeznek, mit a tanítás csak tetéz. A falkában mindig a bestiákat kezelő predator a „falkavezér”. Az engedetlen egyedeket társaik szeme láttára öli meg a gazdájuk. Rendszerint hajtóvadászatra, illetve félelemkeltésre használják őket a vadászatban. A talpraesettebb, erősebb egyedeket viszont tovább taníthatják. Ezek a példányok rendszerint nagyobbak (akár kétszeresen is) és erősebbek társaiknál, és egyedül is eredményesek. Testméretük megnövekedése mellet hosszú farkuk is kifejlődik, mellyel nem csak kormányozni tudják magukat gyorsabb vágták közben, hanem harcban is jó fegyver. Nagyobb vadak ellen használják őket. Mivel értékesebbek közönséges társaiknál, így némi páncélt is felszerelhetnek rá, de csak annyit amennyi a vadászokon is szokott lenni. Az állatot akár alienek ellen is használhatják, révén az állat elég jól tűri az idegenek savas vérét. Egy megtermett pokolkutya egy rohammal képes kivégezni egy átlagos idegent és maradandó sérüléseket sem szerez így.

Pokolkutyák által megölt préda, nem válik a gazdája dicsőségére, így nem véletlenül ritka tradíció a tartásuk. Mondhatjuk úgy is, a predatorok nem használják ki a faj által nyújtotta lehetőségeket. Talán ezért is fordul elő nagy számban a „super predator” klánban.

Gyorsan szaporodó faj. A nőstény fél tucat kölyköt ellik. A kölykök már rögtön húst esznek, így a nőstény hamarosan ismét pározhat. A fiatalok a felnőttektől hamar megtanulják azt, amire szükségük van, és engedelmeskednek a vadásznak. Vérük vörös, oxigént lélegeznek. Viszont 10% oxigénszint elég nekik az életben maradáshoz, több esetén az állat még élénkebb. Tüskéi védelmi és támadói szerepet töltenek meg. Háti tüskék védik a gerincet más lények támadásai ellen. Míg fején találhatóakkal belerohan a prédába így annak sérülést okoz. A fekete leves csak eztán jön, a bestia hiéna erősségű állkapcsa. Érdekes, hogy a szájat és fogakat nem fedik ajkak. Sőt, az alsó állkapocs elülső részét izom, sem bőr nem borítja. Magyarán az alsó állkapocs teljesen kilátszik.

Skillek

Bestiakezelés

Bestiakezeles
60sp A „szelídített” állatok kezelése. – Ez a skill a játékosra vonatkozik.

Életbenmaradás

Bestiaakarat
40sp

A mennyiben tanítani akarod a bestiát ezt KÖTELEZŐ megtanítanod neki ELSŐNEK. Ez a skill lehetővé teszi, hogy erősebb és életrevalóbb legyen.

Engedelmeskedés

Bestiaintell
40sp

Parancsokat sokkal jobban megérti így képes pár kézmozdulatból megérteni, hogy kerüljön hátba a prédának stb.

Könnyű páncélzat

Bestiapancel
20sp A kutyát nem zavarja a páncélzat.

Nyomkövetés

Bestianyomkov
20sp

Képes fegyelmezetten halkan követni a nyomokat, ill. prédát felkutatni.

Megsebesítés

Bestiaseb
20sp

Nem öli meg az áldozatot, csak sérüléseket ejt rajta. Így gyengítve, Agresszivitása fölött képes uralkodni.

Advertisement