AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Egyenlítő környékén az átlaghőmérséklet 30 celziusz fok fölött van. Bolygó roppant változatos, mind geológiailag és biológiailag. Növényzet roppant sok színben pompázik, általunk ismert zölden kívül vörös és kék árnyalat is domináns. Élővilágban megtalálhatóak a hüllők, emlősök és a madarak is. Hatalmas Indricotheriumokat idéző emlősök, futómadarak, lemezes hátú hüllők, és a többi már mind a múlté.
Jocasta Malvaux és kutató csapata felelt a bolygó felderítéséért. Rendesen küldték az adatokat, még a feltűnt xenomorphokról is. Végül a CMC úgy döntött, hogy a bolygón fogják tesztelni új idegeneket semlegesítő harci droidjaikat. Ez a bolygónak gyógyszer lett volna, de úgy felsültek, mint kivi a zuhanórepülésben. A bolygó legtöbb pár kilónál nehezebb állatfaja kihalt. Ez nem sokkal a földi események előtt volt. Oronát valószínűleg ez győzte meg véglegesen, hogy elsősorban az idegenek elleni védekezést kell kutatni, nem pedig mást.

Bolygón még egy nagyon fontos létforma él nagy számban. Ezek a kristályos szerveződések. Helyeként több méter széles és akár 20m magas oszlopokból álló erdőt alkotnak ezek a kristályos létformák. Eme kristályok csak ezen a bolygón fordulnak elő. Érdekességük, hogy eme kristály erdők talaját több méter vastagon apró állatok csontvázai borítják. Valószínűleg a kristályok energiái vonzották őket oda. Kristályok tetején pedig féreg telepek tanyáznak. Ha elfogyasztották az elpusztult kis állatokat, vissza felmásznak egy kristály tetejére.

Advertisement