AvP:War FRPG Wiki
Line 25: Line 25:
 
|Row 9 info =
 
|Row 9 info =
 
|Row 10 title =
 
|Row 10 title =
|Row 10 info =}}<div style="text-align:justify;">A Reliant egy roppant elterjedt jármű. Olyan régóta használják, hogy nem tudni már melyik cég tervezte. Magánszemélyek, és vállalatok használják. És a [[Gyarmati Tengerészgyalogság|gyarmatügyi flotta]] sem kivétel ez alól. A rakománytér cserélhető, ez teszi vonzóvá mindenki számára.<br />A hatalmas Arrow Ion Phulse hajtómű gyorssá teszi a Reliantot. Lehet rá némi fegyvert szerelni, több ilyen Reliant szolgál a Tengerészgyalogságnál és emellett, ha nagy sereget kell szállítani az SV-90-esek ott vannak a Conestogák mellett (400 embert tud pluszban szállítani.) és nagy előnye az is, hogy ha űrharcra kerül sor, akkor leválasztja a rakteret, így növeli a manőverező képességét.<br />Háti részen van elegendő hely két kisebb önvédelmi fegyvereknek. Mint pl. [[30MW infravörös lézer]], s[[trikefalcone sínágyú]]. Hajótesten többi részen még lehet találni helyet négy [[25mm Gargoyle Gattling Gun]] számára.<br />Olcsóbb, mint a Conestoga, így nem csoda hogy a Föld bukása után a CMC egy egész flottát tart fent ezekből a hajókból. Emellett olyan hadműveletekre is alkalmas, ahol a Conestoga képességei nem alkalmasak a feladat megoldására. A legénysége egy navigátor, két mérnők, és négy további ember akik vegyes munkát látnak el, elvégre ez egy szállító hajó alapesetben. Ennyi fér el a hajótérben. Míg a raktérben 400-at tud szállítani.
+
|Row 10 info =}}<div style="text-align:justify;">A Reliant egy roppant elterjedt jármű. Olyan régóta használják, hogy nem tudni már melyik cég tervezte. Magánszemélyek, és vállalatok használják. És a [[Gyarmati Tengerészgyalogság|gyarmatügyi flotta]] sem kivétel ez alól. A rakománytér cserélhető, ez teszi vonzóvá mindenki számára.<br />A hatalmas Arrow Ion Phulse hajtómű gyorssá teszi a Reliantot. Lehet rá némi fegyvert szerelni, több ilyen Reliant szolgál a Tengerészgyalogságnál és emellett, ha nagy sereget kell szállítani az SV-90-esek ott vannak a [[Conestoga|Conestogák]] mellett (400 embert tud pluszban szállítani.) és nagy előnye az is, hogy ha űrharcra kerül sor, akkor leválasztja a rakteret, így növeli a manőverező képességét.<br />Háti részen van elegendő hely két kisebb önvédelmi fegyvereknek. Mint pl. [[30MW infravörös lézer]], s[[trikefalcone sínágyú]]. Hajótesten többi részen még lehet találni helyet négy [[25mm Gargoyle Gattling Gun]] számára.<br />Olcsóbb, mint a Conestoga, így nem csoda hogy a Föld bukása után a CMC egy egész flottát tart fent ezekből a hajókból. Emellett olyan hadműveletekre is alkalmas, ahol a Conestoga képességei nem alkalmasak a feladat megoldására. A legénysége egy navigátor, két mérnők, és négy további ember akik vegyes munkát látnak el, elvégre ez egy szállító hajó alapesetben. Ennyi fér el a hajótérben. Míg a raktérben 400-at tud szállítani.==SV 100==
 
Nagyobb raktérrel rendelkezik ám ez már nem raktér, hanem egy jól felépített hangár és kiszolgáló modulok. A százast anyahajóként használják. Húsz [[HA-117 Stingray|Stingray]] méretű vadászgépet képes szállítani maximálisan és a hozzájuk tartozó személyzetet, kiszolgáló személyzetet (melyek jó része [[Droidok|droid]], emberi személyzet 40 fő) és természetesen az ellátmányukat.</div>
==SV 100==
 
Nagyobb raktérrel rendelkezik ám ez már nem raktér, hanem egy jól felépített hangár és kiszolgáló modulok. A százast anyahajóként használják. Húsz [[HA-117 Stingray|Stingray]] méretű vadászgépet képes szállítani maximálisan és a hozzájuk tartozó személyzetet, kiszolgáló személyzetet (melyek jó része [[Droidok|droid]], emberi személyzet 40 fő) és természetesen az ellátmányukat.</div>
 
 
[[Category:Ember]]
 
[[Category:Ember]]
 
[[Category:Űrhajó]]
 
[[Category:Űrhajó]]

Revision as of 15:59, 2 August 2018

SV 90-es Reliant szállítóhajó.jpg

Hossz:

  • 250m

Szélesség:

  • 70m

Fegyverzet:

  • 8db Csali ballon
  • 4db Csali drón

Személyzet:

  • 1 navigátor
  • 2 gépész
  • 4 logisztikus
  • +400 fő opcionálisan

Hangárkapacitás:

  • Nincs
A Reliant egy roppant elterjedt jármű. Olyan régóta használják, hogy nem tudni már melyik cég tervezte. Magánszemélyek, és vállalatok használják. És a gyarmatügyi flotta sem kivétel ez alól. A rakománytér cserélhető, ez teszi vonzóvá mindenki számára.
A hatalmas Arrow Ion Phulse hajtómű gyorssá teszi a Reliantot. Lehet rá némi fegyvert szerelni, több ilyen Reliant szolgál a Tengerészgyalogságnál és emellett, ha nagy sereget kell szállítani az SV-90-esek ott vannak a Conestogák mellett (400 embert tud pluszban szállítani.) és nagy előnye az is, hogy ha űrharcra kerül sor, akkor leválasztja a rakteret, így növeli a manőverező képességét.
Háti részen van elegendő hely két kisebb önvédelmi fegyvereknek. Mint pl. 30MW infravörös lézer, strikefalcone sínágyú. Hajótesten többi részen még lehet találni helyet négy 25mm Gargoyle Gattling Gun számára.
Olcsóbb, mint a Conestoga, így nem csoda hogy a Föld bukása után a CMC egy egész flottát tart fent ezekből a hajókból. Emellett olyan hadműveletekre is alkalmas, ahol a Conestoga képességei nem alkalmasak a feladat megoldására. A legénysége egy navigátor, két mérnők, és négy további ember akik vegyes munkát látnak el, elvégre ez egy szállító hajó alapesetben. Ennyi fér el a hajótérben. Míg a raktérben 400-at tud szállítani.==SV 100== Nagyobb raktérrel rendelkezik ám ez már nem raktér, hanem egy jól felépített hangár és kiszolgáló modulok. A százast anyahajóként használják. Húsz Stingray méretű vadászgépet képes szállítani maximálisan és a hozzájuk tartozó személyzetet, kiszolgáló személyzetet (melyek jó része droid, emberi személyzet 40 fő) és természetesen az ellátmányukat.