AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Salvaje2
Salvaje

„Salvaje szól hozzátok, és hírt hoz nektek az Igazi Messiásról. Hallgassatok rám feleim! Tudom, mi hiányzik nektek. Tudom, hogy tökéletlenek vagytok. Tudom, hogy tökéletlenek vagytok. Tudom a választ is. Legyetek az Igazi Messiás Szent Szülői! Mert a messiás fiainak, leányinak elnyerhetitek az üdvözülést. Hallgassatok rám, és tudni fogjátok, hogy a színtiszta igazságot mondom! Hamis istenek és hamis próféták pusztulás szélére sodorták világunkat. A hamis istenek azt akarják, hogy távolból imádjátok őket, miközben ők hidegek, közömbösek és érzéketlenek maradnak irántatok. Az Igazi Messiás egyesülni fog veletek! Érezzétek az Igazi Messiást, érintsétek meg az Igazi Messiást, olvadjatok össze az Igazi Messiással! Ne hagyjátok továbbra is félrevezetni magatokat testvérek! Dobjátok messzire az elnyomás láncait és béklyóit, szabaduljatok meg a régitől és adjatok helyet magatokban az újnak! Az Igazi Messiás már útban van felétek, testvérek. Hamarosan a kommunikáció is lehetséges lesz, és csak azok, akik megnyílnak a végső élmény előtt, csak azok, fogják túlélni a közelgő teljes pusztulást, amit az ember vont önnön bűnös fejére! Készüljetek az Eljövetelre! Hallgassatok az álmaitok szavára! Hallgassatok és figyeljetek!”

Salvaje egyik prédikációja, Részlet: Aliens – Idegenek a Földön


A BioNat volt alkalmazottja 20. rendű adminisztrátor volt, kilépése előtt titokban lemásolta magának a cég minden adatát a xenomorphokról. Kilépésének két oka volt: örökölt egy kisebb vagyont. A másik: Megbabonázták a bogarak. A Messiást látta bennük. Az „Igazi Messiás”- t. Egy profi szakembert fizetet, ki feltörte neki a TV adásokat, így az ő prédikációit adta a TV. Kit fizetett az szimplán a pénzért csinálta, nem zavarta a TV adásban szereplő alien hologram. (nem hitte, hogy ilyen lény létezik) A feltört TV adásoknak hála rengeteg követőt szerzett és megalapozott egy roppant züllőt vallást a Szeplőtlen Fogantatás Egyházát.

A BioNat limai mesterséges fészkébe számos követőjével betört, és megfertőzték magukat. Majd szétszéledtek a Földön és az űrben. A többi spears segített a fertőzések terjesztésében, mint önkéntes gazdatest, vagy gazdatestet szerezni.Magyar AvP Wikia:

http://hu.alienspredatoraliens-versus-predator.wikia.com/wiki/Salvaje

Advertisement