AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Korábbi nevén Sieg and Son, egy Európából származó konglomeráció. 2034-ben alapították és más cégekkel karöltve riválisa lett a WY-nek az űr meghódításában. E mellet a gyarapodását annak is köszönheti, hogy kelendőek volta, gépjárművek, oktatási anyagok, építési alapanyagok és kémiai anyagok, miket gyártott. Így biztos tőkével indult neki az űr meghódításának. Bár nem volt olyan nagy cég, mint a Weyland Yutani, a közepes cégek közt elől járt.
Hanyatlásának az oka, hogy rohamtempóban haladt előre. E mellet a Weyland Yutanit próbálta utánozni, de a termékek minősége rendszerint silányabb volt. Bolygó kolonizáció helyett a hangsúlyt az űrállomásokra fektette. Veszteséget kezdett termelni a cég. Hogy kilábaljon ebből, sok érdekeltségétől kellet megválnia. Még a WY-nek is hajlandóak voltak eladni ezekből.


Kilábalással annyit értek el, hogy kis céggé zsugorodtak és néhány régi szövetséges céget sikerült magukba olvasztaniuk. Többségben az erő elvben a WY-vel szemben.


Gemini Exoplanet Solutions

Kutatás és fejlesztés a cég elsődleges profilja. Legváltozatosabb szakembereket alkalmazzák, így sok téren képesek megbízásokat teljesíteni.

GeoFund Investor

Űrállomások építése és karbantartása.

Advertisement