AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Egy multifunkcionális mesterséges intelligenciával bíró gépezet, mely egyszerre szolgál kommunikációs egységként, medikai központként, ellátmányos egységként és defenzív önműködő lövegként. Lényegében hosszabb vadászatoknál a fölös felszerelés tárolására alkalmazható.

Önmagától lassú helyváltoztatásra képes, révén antigravitációs berendezéssel is el van látva. Multi-sugarú hőfegyver képzi a fegyverzetet, ami hasonló a blazerhez, ez a fireliner. A különbség a blazer és eme fegyver között, hogy a fireliner az ellenségek gyenge pontjára céloz amíg fel nem gyulladnak. A shrine megpróbál minél több ellenfelet felgyújtani és mint a blazerrel, ezzel is lehet lőni mozgás közben.

Shrine nagy mennyiségű energiát tárol miből a predatorok is könnyedén vételezhetnek. Rendelkezik beépített nullpont generátorral, így önmagától visszatöltődik az energia. M41A-val legtöbb helyen nem lehet károsítani az eszközt. Károsodások idővel maguktól megjavulna, néhány speciális szerkezeti károsodást leszámítva. Az eszköz részben bioötvözetből épül fel.

Advertisement