AvP:War FRPG Wiki
Advertisement
Tirgu Mires
Weyland Yutani egyik legelső kolóniája. A bolygón kevés, de gazdaságosan kitermelhető uránérc volt. Négy generáció alatt kitermelték az uránt. Az itt születet emberek már idevalónak érezték magukat, így nem akartak elköltözni más kolóniára. A cég nem látott a bolygóban nagy potenciált a továbbiakban, így a bolygót a Chigusa cégnek adta jó pénzért. Eme cég nem is tétlenkedett. Azonnal megkezdte a mára már jó termőtalajt növényzettel betelepíteni és kicsi, de veszélytelen ökoszisztémát felépíteni a bolygón.
Facsemeték

Új facsemeték érkeznek

Elsődlegesen erdőgazdálkodásra szánták a bolygót. Hisz a hatalmas mamutfenyők a bolygó ama féltekén ahol a kolónia is található érdekes módón pár év alatt hatalmasra megnőttek.

Hamar rájöttek, hogy mért.

Tirgu pilóta

Pár helyi fiatal az erdőben táborozott, mikor egy még a WY által figyelmeztető táblával ellátott barlangba bementek. Egy magányos albínó xenomorph fészkébe keveredtek. Egyikük meghalt mire a kiérkező tengerészek lelőhették a lényt. A CMC ezután lezárta a körletet. Nem csoda. A Földhöz legközelebbi pilóta létesítményt találták meg. Feltehetően ennek a hatására nőnek gyorsan a növények. A tengerészet azonnal helyőrséget telepített ide egy jelentős kutatóállomással karöltve.Lakosok békésen éltek a favágásból, melyből készült bútorokat jó pénzért tudták eladni. Velük szomszédos katonai bázis pedig mélyen tanulmányozta a pilóta létesítményt.

Eme semleges egymás mellet élésnek végül a Földről érkező menekültek vetettek véget. Egyik menekült fertőzött volt. Eme egy idegen elég is volt az állatokkal teli erdőben egy fertőzés kialakulásához.

Az idegenek bejutottam a pilóta létesítménybe is. Véres harcok árán végül ide hermetikusan képesek voltak elzárni őket a katonák. Eme idegeneket mindaddig bezárva tartották, míg egy tisztogató Berserker osztag nem érkezett ide. Végül az idegenek feltűnése után tíz évvel minden vissza térhetet a régi kerékvágásba.

Advertisement