AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Wilks Földön nőt fel, az USA déli részén egy kisvárosban. Öt éves korában anyja meghalt mellrákba, apja egy évvel ezelőtt hagyta el őket. Davey Arthur Wilks-re nagynénje Carrie vigyázott.

Mindene meg volt, de nagynénje nem tudott elég időt rá szánni, ápoló volt egy korházban.

Bár nem beszéltek sokat David (utálja ha Daveynak szólítják) annyit megtudott, hogy anyja egy valóságos szent volt, de apja egy gazember.

Tizennegyedik születés napja után két nappal váratlanul feltűnt Ben, az apja, és ajándékot hozott neki, de épphogy átadta, el is ment. Wilks a csomagot a hamuvödörbe „csúsztatta”Teltek múltak az évek, belépet a Gyarmati Tengerészgyalogságba, majd egy peremen található kis kolóniára küldték őket. A kolóniát elpusztították az idegenek, és csak egy kis lány élte túl. Ő volt Billie, a szülei egy pilóta űrhajót találtak, a benne található tojásokkal együtt, ennyi elég is volt a szörnyek inváziójához.

Egyedül Billie és Wilks élték túl a bolygót. Visszatértek a Földre, ahol Wilks börtönbe csukták, Billiet pedig rokonaihoz küldték, majd onnan elmegyógyintézetbe. Billie nem csak sima rémálmoktól szenvedet, hanem az idegen anyakirálynő mentális üzeneteitől is. Különböző eljárásokkal más személyiséget adtak neki, de az álmok újra és újra felhozták a valódi mivoltát.

Már húszéves volt, mikor új eljárással akarták kezelni. Mégpedig lézersugarakkal kisütni az agyban bizonyos pontokat. De a frissen szabadult Wilks „kirabolta” az elmegyógyintézetből.Wilks azért szabadult, mert a CMC-nek szüksége volt az idegenekből minta példányra, mégpedig az anyabolygójukról. A parancs legfelsőbb körökből jött, mégpedig Oronától.

Azonban a hajó útján több váratlan dolog történ. Billie beleszeret az egyik tengerészbe, ami jobb lett volna, ha nem történik meg. A katonai akciót szabotálja a BioNat egy bérence és androidjai. Az egész káoszt csak páran élik túl, majd sikertelenül visszaindulnak a Földre, de megérkezésükkor már az idegenek uralják, és épp a kegyelemdöfést készülnek megtenni.

Egy összeeszkábált automata teherhajóra fellógnak, de nem sejtették, hogy nem csak ők az egyetlen utasok.

Wilks & Bille

Vitában az őrült Spears tábornokkal.

A hajó célpontja az őrült Spears tábornok bázisa volt. Fellázítják Spears ellen a tengerészek egy részét, de a lázadást leverik. A fogságból kiszabadulva, fellógnak Spears egyik hajójára. Amikor a Földet megközelítették, nagy nehezen egyességet kötnek Spearsel. Miszerint, ha szabadon elmehetnek, megmondják, hogy hol van a bomba a másik hajón.

Spears természetesen kudarcot vall a Földön.A Gatewayon Wilks tovább szolgál katonaként. Ripleyvel barátságot kötnek, és segítenek tervében. Embereket toborozni nagyrészt álmodókból, elkötni egy CMC-s hajót, elrabolni az idegenek Anyakirálynőjét, és elereszteni a Földön, majd beélesíteni Orona bombáját.Billie útja során sok Földről jövő videó üzenetet látott, és volt egy ami rendszeresen volt, néhány ember szerepelt benne és egy lány. Amy. A lány megmentéséért irányuló fanatizmusa végül sikerrel járt, Ripley segítet neki.

Ripley mellet fontos szerepet vállaltak az idegenek elleni harcban.

Advertisement