AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Legalitás:

  • Legális

Piaci érték:

  • 15$-100$

Addiktyv:

  • Nem

Éra:

  • Első anyakirálynő halála után nem sokkal

A szleng neve Tűz. A használó kezdetben úgy érzi, mintha szétrobbannának az atomjai. Egy teljesítményfokozó szer, amit pempőből és az anyakirálynő pempőből készítenek. Anyakirálynő pempőből csupán csak néhány molekulát tartalmaz Sikerül ugyan szintetikusan előállítani, de néhány emberre negatív hatással volt (agresszivitás, gyilkolási vágy stb.). A CMC figyelmét 2213-ban kelti fel, hogy a katonákat szuper emberré tegyék vele. Ellenben a csempészek korábban felfigyeltek a szer hasznosságára, igaz, ők nem szedik, hanem illegálisan terjesztik a pempővel együtt.

Hatása széleskörű. Növeli a kitartást, nem csak tovább képes futni az ember, hanem gyorsabban is. (Míg legális volt sport rendezvényeken egy futó bevett egy pirulát a szintetikus anyakirálynő pempős változatból. Világrekordot döntött, aztán mivel nem tudott megállni áttörte a stadion betonfalát. Lendület még vitte tovább a becsapódáskor meghalt embert.) Javítja az érzékeket, reakcióidőt, fájdalom érzetét kikapcsolja vagy enyhíti.

Szintetikus változat mellékhatásokat válthat ki jelentősen több embernél, mint a „természetes”. Nem képesek uralkodni magukon, bekattannak, teljesen elvesztik valóság érzetüket. Használókkal szemben az idegenek fokozottan agresszívak. Eleve védik a pempőkészletet az idegenek, az anyakirálynő pempőt pedig még inkább. GrantCorp és leányvállalata a Neo-Pharm egyetlen ismerői a receptnek.

Advertisement