AvP:War FRPG Wiki
Advertisement

Pred a10

A szent és sérthetetlen. Kettős csillag körül keringő aszteroida övvel körülvett bolygó. Ez a csillagrendszer galaxisunk legszélén van. Szó szerint. Ez a naprendszer van legtávolabb a galaxis közepétől.

Pred őshaza lény

Narancssárga ege, embernek roppant különleges látványt nyújt. (bár igaz, hogy egy ember se látta még) Levegőt nagyrészt metán és oxigén alkotja. A bolygó felszíne vulkanikus, bár ez nem tesz kárt a városokban.

Élővilága vad és veszélyes, a bolygón nem tartanak beavatásokat. Ismeretanyag ennyiben kimerül, révén csak a predatorok ismerik igazán.Blood Pig - Vérdisznó
Feltehetően tenyésztett állat, melyet áldozati szertartások alkalmával fel szokás áldozni.


Ya’kte

Ya’kte
Sziklás, hegyvidékes erdőkben honos ragadozó két méteres vállmagassággal.
Vy'drach - Főnix
Őshazának van egy erősen radioaktívan sugárzó sivataga, ebben őshonos eme szárnyas lény. Sugárzás meg sem kottyan neki. Egy predator megölése sem jelent komolyabb gondot számára.

Ősök Tanácsának szolgálatában lévő vadászok közül aki Spear Master akar lenni, annak egy ilyen lényt meg kell ölnie csak dárdát használva. (dárda/szúrólándzsa vagy predatorul Naginata) Lény legyőzése után a lény testének felhasználásával páncélzatot készít a vadász. Eme páncélzat ellenáll a tűznek, áramnak és sugárzásnak. (Főnix páncél)


Quatza-Rij

Quatza-Rij


A Predatorok egyik szertartása hogy 3 fős csapatokban küldik ki a fiatal vadászokat, hogy öljenek meg egy Quatza-Rijt. Ezzel bizonyítják, hogy képesek csapatban dolgozni és hasznos tagjai a klánnak. Csak hosszú évek vadászatai közben szerzett tapasztalt után predator képes egymaga megölni egy Quatza-Rijt.


Ceremóniás Quatza-Rij maszk

Quatza-Rij Ceremonial-mask

Ceremóniás Quatza-Rij maszk

Rangidős predatorok hordják ezt a ceremoniális maszkot mikor útjára küldik a Quatza-Rij-re vadászó ifjonc csapatokat. A maszk Quatza-Rij bőrből és csontból van. Nincs benne semmi elektronika mivel ezt nem használják vadászatkor. A maszk elején van 3 sárga pont ami a 3 fős csapatokat jelöli és a csapat erejét szimbolizálja. A predatorok lézer irányzéka erről a pontról készült.

Csatolmányforrás:
http://zhegesha.deviantart.com/art/PREDATOR-Phantom-2-263568891

Advertisement